Een fijne samenwerking met Diane Interieurontwerp

Onlangs werkten we samen met Diane Bekkers, eigenaresse van Diane Interieurontwerp. Lees hier wat Diane inspireerde en hoe zij de samenwerking met De Rooy Metaaldesign heeft ervaren.

Geplaatst op 14 november 2018

Een fijne samenwerking met Diane Interieurontwerp

Tijdens veel van onze projecten werken we samen met architecten en interieurontwerpers om de meest bijzondere deuren te realiseren. Zo werkten we onlangs samen met Diane Bekkers, eigenaresse van Diane Interieurontwerp. Diane was verantwoordelijk voor de invulling van het interieur en aankleding van een moderne woonboerderij in Nuenen in Noord-Brabant. Om de prachtige zichtlijnen in dit huis te belichten, koos zij voor onze stalen deuren. Lees hier wat Diane inspireerde en hoe zij de samenwerking met De Rooy Metaaldesign heeft ervaren.

Stalen deuren versterken de zichtlijn

‘Tijdens mijn stage bij B-TOO kwam ik in aanraking met deze nieuwbouwwoning. Na mijn afstuderen begon ik mijn eigen ontwerpbureau en werd ik gevraagd om de invulling van het interieur en aankleding van deze villa op me te nemen’, vertelt Diane. ‘Het bijzondere aan deze woning is dat er één grote zichtlijn loopt: van de achterdeur tot aan de voordeur. Tijdens het ontwerpen moet je op een gegeven moment deuren kiezen. De keuze voor stalen deuren was al snel gemaakt: het staal en de donkere kleuren van de deur (RAL 9005) zijn een mooi contrast met de lichte kleuren in de rest van de woning’.

Familiebedrijf

Diane begon haar zoektocht naar stalen deuren op Google. Daar kwam ze al snel terecht op onze website. Diane: ‘De website van De Rooy Metaaldesign is erg duidelijk met veel informatie. Ook het feit dat het een echt familiebedrijf is, sprak zowel de klant als mij direct aan. Het contact dat we met de medewerkers van De Rooy hadden was erg prettig en ze reageerden ontzettend snel. De keuze voor De Rooy Metaaldesign was dan ook snel gemaakt’.

Perfecte samenwerking, prachtig eindproduct

‘Wat ik fijn vond aan De Rooy Metaaldesign is dat ze erg betrokken zijn’, vertelt Diane. ‘De communicatie was gewoon top en de samenwerking was goed’. Ook over het eindresultaat is Diane erg te spreken. ‘De deuren zijn super mooi. Ze laten goed het idee van het huis zien en zijn echt een contrast met de rest van het interieur. Zowel de klant als ik zijn erg tevreden over zowel de samenwerking als het eindproduct’.

Diane Bekkers stalen deuren

Meer weten over dit project?

Wilt u meer weten over de stalen deuren in deze luxe woonboerderij? Lees snel verder!

Stuur ons een whatsapp