Stalen scharnierdeuren en paneel in Zeist

Stalen scharnierdeuren en paneel in Zeist


Heeft u een glazen serre aan uw woning? Dan wilt u natuurlijk zoveel mogelijk genieten van het zonlicht. Onze stalen deuren met glas zorgen ervoor dat u het buitengevoel naar binnen haalt en dat uw woning een bron van licht wordt. In deze woning in Zeist plaatsten we een schuifdeur, die werd aangevuld met een vierkant vast paneel. Hierdoor wordt er optimaal gebruik gemaakt van het natuurlijke zonlicht.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Berlage (5-vlaks)
  • Mechanisme: Schuif
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G7
  • Kleur: RAL 9005
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Berlage

Een perfecte lichtverdeling


Deze stijlvolle jaren ’30 woning in Zeist werd volledig gerenoveerd onder toeziend oog van architectenbureau A&R10. Ze begeleidden de verbouwing en maakten daarbij een strak lichtplan, waarin ook onze stalen deur en paneel een onderdeel van waren. Het resultaat is een moderne woning die toch de sfeer van een jaren ’30 woning uitstraalt.

 

Stel zelf uw stalen deuren samen

Bent u ook bezig met een renovatie van uw woning? Of heeft u een serre en wilt u net als deze bewoners profiteren van een prachtig lichtinval? Bij De Rooy kent creativiteit geen grenzen. Geen standaard deuren, maar maatwerk, precies naar uw wens. Via onze stalen deuren tool stelt u zelf uw deuren samen.

Stalen schuifdeuren met vast paneel

Er is gekozen voor de Berlage vlakverdeling (5-vlaks) in combinatie met de kwartgreep (DRM-G7). De stalen schuifdeuren én het paneel zijn vervaardigd uit onze ranke profielen (DRM-P10) en hebben een gitzwarte fijnstructuur poedercoating (RAL 9005).

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp