Stalen taatsdeuren voor project in Hilversum

Stalen taatsdeuren voor project in Hilversum

Voor een project in Hilversum mochten wij deze op maat gemaakte stalen taatsdeuren ontwerpen, produceren én plaatsen. Het ontwerp is tot stand gekomen in overleg met de huidige eigenaren. Het resultaat zijn twee prachtige stalen deuren met ruime rechthoekige vlakverdeling. Het gaat om twee paar openslaande taatsdeuren met taatssysteem van FritsJurgens. Eén van de openslaande deuren heeft aan weerzijden vaste zijpanelen, waardoor de ruimte in de entree natuurlijk overloopt in die van de keuken van deze prachtige woning in Hilversum.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Dudok – 4 vlaks
  • Draaimechanisme:
  • Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G1
  • Kleur: RAL 9004 – mat
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Dudok

Ruime vlakverdeling voor optisch meer ruimte


De stalen taatsdeuren bieden de entree van deze woning in Hilversum duidelijk meerwaarde. Het natuurlijke lichtinval en de ruime raamvlakken geven direct een mooi zicht op de groene tuin aan de achterzijde van het huis. Daarnaast zorgt de ruime vlakverdeling van de taatsdeuren voor een optisch grotere ruimtes. Naast het FritsJurgens taatssysteem heeft onze klant gekozen voor een ‘onzichtbare’ handgreep DRM-G1. Deze strakke handgrepen die haast verborgen lijken, passen bij het moderne en minimalistische design van de stalen taatsdeuren met een DRM-P10 profiel in de matte RAL9004 kleur.

Het FritsJurgens taatssysteem


Het strakke en stijlvolle taatssysteem van FritsJurgens past natuurlijk perfect bij het geheel van dit project in Hilversum. Het FritsJurgens taatssysteem is niet alleen stijlvol, maar laat de stalen deuren soepel heen en weer bewegen. Het grote voordeel van dit unieke taatssysteem is dat het draaimechanisme zich in de deur zelf bevindt in plaats van in de vloer. Er hoeven dus geen onnodige verbouwkosten gemaakt te worden om de deuren te plaatsen.

Offerte aanvragen Bekijk model Dudok
Stuur ons een whatsapp