Stalen taatsdeuren in woning in Amsterdam

Stalen taatsdeuren in woning in Amsterdam

Voor een project in Amsterdam mochten wij een stijlvolle woning voorzien van maar liefst zes stuks van onze stalen taatsdeuren. Het resultaat is geëindigd in een prachtig geheel. De klassieke en toch moderne uitstraling van het interieur past perfect bij de strakke lijnen van onze taatsdeuren.

Er is gekozen voor een unieke vlakverdeling in de stalen deuren, waardoor de ruimtes erachter optisch groter lijken. Het mooie aan deze stalen taatsdeuren is, dat ze zorgen voor een natuurlijke verbinding tussen de verschillende kamers in het huis. Op het zelfde moment zorgen ze ook voor een mooie scheiding van keuken, hal en woonkamer.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Cuypers – 4 vlaks asymmetrisch
  • Draaimechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G5T
  • Kleur: RAL 9005 – mat
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Cuypers

FritsJurgens taatssysteem en RVS handgreep

Allereerst zijn de stalen deuren voorzien van een DRM-P10 profiel en zijn gecoat in een signaalzwarte RAL kleur 9005. Alle zes de deuren hebben FritsJurgens taatssysteem. Dit taatssysteem is naast praktisch ook erg stijlvol. Het minimalistische design past goed in combinatie met onze stalen deuren. Daarnaast is het draaimechanisme van het taatssysteem bevestigd in de deur zelf in plaats van de vloer of het plafond. Het FritsJurgens taatssysteem is dus ook eenvoudig te plaatsen.

Naast het bijzondere taatssysteem vragen we ook aandacht voor de unieke RVS handgrepen van de stalen deuren in dit project. Bewust is gekozen voor deze handgrepen, vanwege de klassieke vorm en de moderne RVS uitstraling. In zijn geheel is dit project bijzonder goed geslaagd.

Offerte aanvragen

Stel zelf uw stalen deuren samen!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag bij de juiste keuze. U kunt ook inspiratie opdoen door andere projecten die we hebben gerealiseerd te bekijken. Of bezoek onze showroom.

Bezoek onze showroom
Stuur ons een whatsapp