Monteren stalen schuifdeuren in Utrecht

Monteren stalen schuifdeuren in Utrecht

Voor een bijzondere woning in Utrecht hebben wij drie schuifdeuren geplaatst en één taatsdeur. Het bijzondere aan dit project is de hoeveelheid natuurlijk lichtinval in de woning, dankzij de schuine dakramen. Hierdoor komen de stalen schuifdeuren met grote raamverdeling helemaal tot hun recht en versterken ze de ruimtelijkheid in het huis. De zwarte coating van de stalen (schuif)deuren is daarnaast mooi in contrast met de witte muren en de houten vloer.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Dudok – 4 vlaks
  • Draaimechanisme: Taats en schuif
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G1
  • Kleur: RAL 9005 – mat
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Dudok

Specificaties stalen deuren

De drie verschillende schuifdeuren hebben allemaal dezelfde symmetrische vlakverdeling. Deze gestructureerde vlakverdeling zorgt voor een rustige uitstraling. Daarnaast is voor de schuifdeuren het schuifmechanisme van Henderson gebruikt. Dit schuifmechanisme is subtiel verwerkt aan de bovenzijde van de deuren en staat voor een betrouwbaar systeem met een lange levensduur.

Alle deuren zijn verder uitgevoerd met een DRM-P10 profiel en bijna “onzichtbare” DRM-G1 handgrepen. De coating van de stalen deuren is de mat gitzwarte kleur RAL 9005. Wij zijn vereerd dat wij onze stalen deuren mochten plaatsen in deze unieke woning in Utrecht, het resultaat mag er dan ook zijn.

Offerte aanvragen
Stuur ons een whatsapp