Dubbele stalen binnendeur in Numansdorp

Dubbele stalen binnendeur in Numansdorp


In een stijlvolle woning in Numansdorp hebben wij twee stalen binnendeuren geplaatst. In dit project ging het zowel om het plaatsen van een dubbele en een enkele taatsdeur. Er is bewust gekozen voor een maximaal breedte effect door het veelvuldige gebruik van glas en de smalle stalen binnendeurkozijnen. Extra bijzonder is het verlengde bovenlicht dat precies in lijn loopt met de contouren van het huis. Alsof de deuren en het huis voor elkaar bestemd zijn.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Dudok – 4 vlaks
  • Draaimechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Handgreep: DRM-G1
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Dudok

Een stijlvolle en “onzichtbare” uitstraling

In beide stalen binnendeuren is gekozen voor het bijna onzichtbare FritsJurgens taatssysteem. Een groot voordeel van dit systeem is de nette en stijlvolle afwerking, waardoor het bijna niet zichtbaar is. Het scharnier is verwerkt in de deurkozijnen zelf, waardoor er geen grote gaten in de vloer of het plafond hoeven worden geboord bij het bevestigen. Een efficiënte en gemakkelijke oplossing. De subtiele, verborgen DRM-G1 handgrepen zijn mooi in lijn met de stijlvolle uitstraling van de keuken. Bijzonder aan dit project was dat wij naast de deuren ook de stalen trap in dit huis mochten maken.

Specificaties

Voor de afwerking is gekozen voor een zwart matte poedercoating, kleur RAL 9005. Voor meer informatie of persoonlijk advies, neemt u contact met ons op of vraagt u een op maat gemaakte offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp