Stalen deuren met leer

Door de combinatie van de luxe afgewerkte leer met het industriële van staal, bent u verzekerd van een kunstwerk in iedere woning of kantoor.

Stalen deuren met leer

Door de combinatie van de luxe afgewerkte leer met het industriële van staal, bent u verzekerd van een kunstwerk in iedere woning of kantoor. De deuren met leer van De Rooy Metaaldesign staan voor vakmanschap en creativiteit. Als eerste in Nederland combineert De Rooy Metaaldesign stalen deuren met leer. Hierdoor bent u verzekerd van een uniek stel stalen deuren.

Offerte op maat


In vier eenvoudige stappen kunt u uw eigen stalen binnendeuren samenstellen. Vervolgens gaan wij aan de slag om een offerte op maat te maken.

Ontwerp uw stalen deur met leer
STALEN DEUREN

Kwalitatief hoogwaardig leer

Een duurzame manier van werken vinden wij belangrijk. Daarom gebruiken wij voor onze leren binnendeuren enkel kwalitatief hoogwaardig leer. Het gebruikte leer is afkomstig van waterbuffels die hun hele leven in het wild hebben doorgebracht. Het verven en afwerken van dit leer wordt gedaan met behulp van biologisch afbreekbare producten. Zo garanderen wij enkel de beste kwaliteit voor onze leren deuren.

Lees hier meer over het leer

Sluit ruimtes stijlvol af

Door de stijlvolle afwerking van onze leren deuren, zijn de deuren een echte eyecatcher in iedere ruimte. Met lederen deuren weet u zeker dat u unieke deuren in uw woning of bedrijfspand heeft. Daarnaast zijn lederen deuren ook perfect voor ruimtes die u liever afsluit, zoals voorraadkasten, vergaderzalen of garages. Speciaal voor die ruimtes zijn leren binnendeuren een prachtige keuze.

Eindeloze mogelijkheden met leren deuren


U kunt ervoor kiezen om onze stalen deuren met leer te combineren met onze stalen deuren met glas. Door te kiezen voor een doorlopende vlakverdeling, creëert u eenheid. Maar ook wanneer u enkel kiest voor stalen deuren met leer, bent u verzekerd van een unieke uitstraling. De mogelijkheden met leren deuren zijn namelijk eindeloos. Door te variëren in mechanisme, deurbeslag en vlakverdeling, zijn deze deuren echte eyecatchers.

Bekijk alle mogelijkheden

Stel zelf uw stalen deuren samen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan onze offertetool in. In vier eenvoudige stappen ontvangt u een vrijblijvende prijs voor uw stalen deuren met leer.

Offerte op maat
Stuur ons een whatsapp