Stalen deuren met leer

Onze stalen deuren met leer zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige leer.

Stalen deuren met kwaliteitsleer

Het gebruikte vol-nerf leer is afkomstig van waterbuffels die hun hele leven in het wild hebben doorgebracht. Het afwerken van dit waterbuffel leer wordt gedaan met behulp van biologisch afbreekbare producten. Hiermee garanderen wij enkel de beste kwaliteit voor onze leren deuren. Kiest u voor stalen deuren met leer, dan heeft u de keuze uit vier kleuren: chocoladebruin,  aardegrijs, nachtgrijs, beigebruin.

Offerte op maat


In vier eenvoudige stappen kunt u uw eigen stalen binnendeuren samenstellen. Vervolgens gaan wij aan de slag om een offerte op maat te maken.

Ontwerp zelf uw stalen deur met leer
LEER

Vol-nerf (full grain) leer

Voor onze stalen deuren met leer gebruiken wij enkel vol-nerf (ook wel full grain) leer. Dit is leer dat wordt gemaakt van de huid direct onder het haar van de waterbuffels. Dit is het sterkste gedeelde van de huid en daarom uitstekend geschikt voor onze leren stalen deuren. Vol-nerf leer is het meest sterke, onderhoudsarme en kwalitatieve leer dat er bestaat. Ook bijzonder is dat het leer bijna niet bewerkt wordt. De karakteristieke markeringen en kleurschakeringen kenmerken dit leer. Hierdoor heeft het leer een authentieke uitstraling.

Stel zelf uw stalen deuren samen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan onze offertetool in. In vier eenvoudige stappen ontvangt u een vrijblijvende prijs voor uw stalen deuren met leer.

Offerte op maat
Stuur ons een whatsapp