Stalen deuren met bronslaag

Met de bronzen stalen deuren van De Rooy bent u verzekerd van een perfecte afwerking, precies zoals u dat van ons mag verwachten.

Stalen deuren met brons

Bent u op zoek naar iets speciaals? Een unieke uitstraling die niemand anders heeft? Onze stalen deuren met bronzen laag zijn een echte eyecatcher in iedere ruimte en staan garant voor een gedurfd en stralend interieur. Met de bronzen stalen deuren van De Rooy bent u verzekerd van een perfecte afwerking, precies zoals u dat van ons mag verwachten.

Offerte op maat


In vier eenvoudige stappen kunt u uw eigen stalen binnendeuren samenstellen. Vervolgens gaan wij aan de slag om een offerte op maat te maken.

Stel zelf uw stalen deur samen
BRONSLAAG

Bronzen stalen deuren

De bronzen stalen deuren hebben een extreem sterke, duurzame afwerking en zien er authentiek en karaktervol uit. Uniek aan onze stalen deuren is dat de bronslaag gepatineerd wordt. Deze metaalafwerking is niet te vergelijking met een poedercoating in een brons kleur. De gepatineerde bronzen deuren hebben een levendigere uitstraling en dat is te zien in de afwerking van de deuren.

Wat maakt patineren bijzonder?


Onze bronzen stalen deuren zijn niet te vergelijken met de stalen deuren die enkel een brons-coating hebben. Wij maken gebruikt van ├ęcht zuiver brons, wat op een specifieke manier wordt aangebracht op vooraf gepoedercoate stalen deuren.

Tin, messing of koper? Ook dat is mogelijk!

Wilt u wel iets unieks, maar past brons niet in het interieur? Dan kunnen wij de stalen deuren ook afwerken in tin, messing of koper. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Plan een afspraak in onze showroom
Stuur ons een whatsapp