Onze stalen deuren op The Art of Living beurs
Geplaatst op 5 maart 2020

Onze stalen deuren op The Art of Living beurs

Na het succes van vorig jaar, organiseert inspiratieblad The Art of Living ook dit jaar een inspirerend event. Deze tweede editie vindt plaats van 26 tot en met 29 maart 2020 in het Autotron in Den Bosch. Ook interieur- en productontwerper Remy Meijers, met wie wij veel samenwerken, is aanwezig op deze beurs. Op zijn beursstand zijn uiteraard ook onze stalen deuren te vinden! Komt u onze stalen deuren bewonderen?

Let op: de beurs is verplaatst naar 22 t/m 25 oktober 2020.

Samenwerking met Remy Meijers

Remy Meijers is een ervaren interieur- en productontwerper, bij wie rust en balans belangrijke woorden zijn. Hij maakt bij zijn projecten graag gebruik van de stalen deuren van De Rooy. Een paar jaar geleden kwamen we voor het eerst in contact met elkaar. Remy: “De Rooy werd me uit diverse hoeken aangeraden, onder andere door collega’s uit het vakgebied. Ik was op een gegeven moment bezig met een project in Amersfoort en toen zei ook de aannemer dat ik echt eens met De Rooy moest samenwerken. Toen heb ik een project gedaan met De Rooy en dat beviel zo goed dat ik dit ben blijven doen.” Lees hier een uitgebreid interview met Remy.

20 jaar The Art of Living

Het The Art of Living event bestaat uit ingerichte stijlkamers, inspiratietuinen, vakspecialisten, masterclasses en een kunstgalerij. Deze beurs biedt een uitgelezen kans om je te laten inspireren voor een nieuwe inrichting of verbouwing.

Headerfoto: The Art of Living

Stuur ons een whatsapp