Stalen deuren bij Yasemin en Gökhan in Zaandam

We vinden het fijn om te horen dat onze klanten enthousiast zijn over onze stalen deuren. Eén van onze enthousiaste klanten is Yasemin Demir, waar wij in 2019 een prachtige taatsdeur met zijpanelen hebben geplaatst. Lees hier wat Yasemin inspireerde en hoe zij de samenwerking met De Rooy Metaaldesign heeft ervaren.

Geplaatst op 25 november 2019

Stalen deuren bij Yasemin en Gökhan in Zaandam

We vinden het fijn om te horen dat onze klanten enthousiast zijn over onze stalen deuren. Eén van onze enthousiaste klanten is Yasemin Demir, waar wij in 2019 een prachtige taatsdeur met zijpanelen hebben geplaatst. Lees hier wat Yasemin inspireerde en hoe zij de samenwerking met De Rooy Metaaldesign heeft ervaren.

Van de gietvloer tot de botanische accessoires: over elk detail is nagedacht in deze stijlvolle woning in Zaandam. Dit uitnodigende en warme interieur behoort tot Yasemin en Gökhan, die samen met hun kinderen Arsen en Tanem dagelijks mogen genieten van deze prachtige nieuwbouwwoning. Want ondanks dat het gezin hier nog maar pas woont, voelt de woning bij binnenkomst direct verwelkomend. Een warme gezinswoning, gecombineerd met de luxe van een modern appartement. Een uitstekende combinatie.

Een detailshot van de roze tegels in de badkamer, een heerlijke leren stoel en de stalen deuren: Yasemin deelt regelmatig prachtige kiekjes op Instagram via het account ‘huizeyaas’. ‘Mijn passie voor interieur begon toen ik stopte met mijn werk als boekhouder’, begint Yasemin. ‘Ik vind het heerlijk om thuis bezig te zijn. En dan niet alleen huishoudelijk, maar ook dingen verplaatsen en vervangen. Zo ben ik op een dag een Instagram-pagina begonnen waarop ik leuke foto’s van de woning plaats. Zelf volg ik diverse interieurbloggers en dat inspireert mij.’

 

Een nieuwe woning

Eind 2017 verkochten Yasemin en haar man hun woning en verhuisden ze voor een tijdelijke periode naar haar moeder. ‘Hier heb ik genoeg tijd gehad om mij te verdiepen in huisdesign. Er waren zoveel leuke dingen en stijlen! Maar ik wist vast en zeker wat ik wilde in ons nieuwe huis: stalen deuren! Het maakte niet uit waar en hoe, maar die deuren moesten ergens voorkomen in het huis. Dus hup, plattegronden erbij en denken maar. Met wat hulp van mijn allround-stylist zusje was de keuze vrij snel gemaakt. Vanwege een open trap in de keuken naast de woonkamer leek het mij handig om deze twee ruimtes te verdelen met stalen deuren. Dan creëer je toch twee aparte ruimtes en verminder je geluidsoverlast.’

FritsJurgens en kwaliteit

Zo ging het stel opzoek naar een bedrijf dat voor hen de stalen deuren op maat kon maken. ‘Na een hoop offertes en telefoongesprekken heeft mijn man via het internet De Rooy Metaaldesign gevonden. Hij was daar helemaal enthousiast over, want De Rooy maakt gebruik van het FritsJurgens taatsmechanisme en dat wordt zo mooi verwerkt in de deuren. Volgens hem was kwaliteit echt aanwezig en ik vertrouw hem wat dat betreft met mijn ogen dicht’.

 

Een prettig gevoel

‘Daar gingen we dan: op naar Ederveen. Een flink stuk rijden vanuit Zaandam. Ik had me er mentaal al op voorbereid dat het een lang gesprek kon worden. We hadden immers als heel wat spreekuren erop zitten bij diverse keuken- en badkamerwinkels. Maar tot mijn verbazing waren we er eigenlijk heel snel uit. Na een fijn en kort gesprek met Wil de Rooy stak mijn man al heel snel zijn hand uit om te schudden: dat was een akkoord! Uiteraard hebben we alle deuren en opties in de showroom bekeken en een keuze gemaakt. Het was een fijn maar ook duidelijk gesprek waar wij in de auto op de terugweg een prettig gevoel bij hadden’.

Het eindresultaat

Yasemin vindt het eindresultaat geweldig. ‘Het is zó mooi en zó strak. Het geeft de grote ruimte toch wat afscheiding, maar ook weer niet teveel vanwege het glaswerk. Als ik zeg dat elk bezoek dat wij thuis krijgen, en dat is de laatste tijd enorm veel, helemaal verliefd wordt op de stalen deuren dan overdrijf ik zeker niet. Wij krijgen ook vaak de vraag: mogen we wat foto’s maken? Ja natuurlijk! Dit is dus echt een goede keuze geweest voor onze woning waar we jarenlang van kunnen genieten’.

Specificaties van de deuren

Yasmin en Gökhan hebben gekozen voor een taatsdeur met twee vaste panelen aan de zijkant. Er is daarbij gekozen voor de Dudok vlakverdeling, DRM-P10 profiel en de DRM-G2 handgreep (duwstang). U kunt Yasmin volgen via haar Instagram-pagina! Alle foto’s bekijkt u op onze projectenpagina.

Stuur ons een whatsapp