Populairste stalen deuren van 2018

Om u te inspireren, leest u in dit artikel de vijf populairste projecten van het afgelopen jaar volgens onze bezoekers.

Geplaatst op 2 januari 2019

Populairste stalen deuren van 2018

Stalen deuren zijn er in veel varianten. U heeft keuze uit diverse draaimechanismen, vlakverdelingen en handgrepen. Het afgelopen jaar hebben we veel projecten geplaatst met allemaal hun eigen charme. Om u te inspireren, leest u in dit artikel de vijf populairste projecten van het afgelopen jaar volgens onze bezoekers. En staat uw gewenste deur er niet tussen? Stel dan zelf uw stalen deuren samen!

Stalen taatsdeuren in Amsterdam

Met stip op nummer één staan deze prachtige stalen taatsdeuren in een stijlvolle woning in Amsterdam. Deze deuren hebben een unieke vlakverdeling en passen perfect bij het klassieke en toch moderne interieur van deze woning. Lees verder voor meer informatie en foto’s.

Taatsdeuren Amsterdam
Taats- en schuifdeuren Scherpenzeel

Taats- en schuifdeuren in Scherpenzeel

In deze woning in Scherpenzeel worden taatsdeuren en schuifdeuren met elkaar gecombineerd. Dit creëert een prachtig lijnenspel, één die perfect past bij de moderne inrichting van de keuken en woonkamer. Ook dit project werd het afgelopen jaar vaak bekeken.

Taats- en schuifdeuren in Oegstgeest

Op nummer drie staat wederom een combinatie van taats- en schuifdeuren, ditmaal in een bijzondere woning in Oegstgeest. En ook hier is er, net als in Scherpenzeel, gekozen voor een viervlaks Dudok verdeling. Door de combinatie met verborgen grepen, is het een strak eindresultaat geworden.

Taats- en schuifdeuren Oegstgeest

Cuypers deuren in Vught

Taatsdeuren in Vught

Deze asymmetrische viervlakverdeling in Vught is afgelopen jaar veelvuldig bekeken. In deze luxe villa, die verscheen in een uitgave van The Art of Living, plaatsten we diverse deuren met zowel de Dudok als Cuypers vlakverdeling.. Bekijk hier het prachtige resultaat.

Scharnier- en schuifdeuren in Soest

Hekkensluiter van de top vijf is dit project in Soest. Deze prachtige brede deuren vormen een bijzonder contrast met de robuuste bakstenenmuur. Daarbij is er gekozen voor een maatwerk vlakverdeling. De deuren zijn een mooi voorbeeld van de diversiteit van onze stalen binnendeuren.

Scharnier- en schuifdeuren Soest
Stuur ons een whatsapp