Onze stalen deuren op de Masterly in Milaan
Geplaatst op 5 april 2018

Onze stalen deuren op de Masterly in Milaan

Van 17 tot en met 22 april staan diverse Nederlandse ontwerpers, bedrijven, ontwerpbureaus en collectieven in het centrum van Milaan tijdens de ‘Masterly: The Dutch in Milano’. Ook topdesigner Osiris Hertman, met wie wij graag samenwerken, is te vinden in Milaan met een deel van zijn inspirerende collectie. En het bijzondere: hij staat daar met één van onze stalen deuren! Lees hier meer over onze samenwerking met Osiris Hertman.

Samenwerking met Osiris Hertman

Osiris Hertman heeft ons gevraagd om twee deuren te ontwikkelen die een prominente plaats innemen op zijn stand in Milaan. Uiteraard zijn onze deuren voorzien van de unieke handgrepen die Osiris Hertman speciaal voor ons heeft ontworpen. Osiris heeft gekozen voor de elegante Mendelsohn vlakverdeling. Hierdoor komen de handgrepen van Osiris nog beter tot zijn recht. We zijn er ontzettend trots op dat onze stalen deuren op dit mooie evenement te vinden zijn. Bekijk hieronder een sneak-peak van hoe de deuren eruit komen te zien.

Masterly: the Dutch in Milano

Onze stalen deuren zullen te zien zijn in het volledig gerestaureerde Palazzo Francesco Turati. In dit paleis staan enkel Nederlandse ontwerpers en ontwerpbureaus. De ‘Masterly: the Dutch in Milano’ is daarmee onderdeel van de Salone del Mobil, een jaarlijkse internationale designbeurs. Met meer dan 300.000 bezoekers vanuit de hele wereld zullen onze deuren aan een breed publiek worden getoond.

Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor updates over de beurs!

Stuur ons een whatsapp