Stalen deuren. Tijdloos design.

Een mooie stalen deur opent het huis voor meer licht, terwijl u ruimtes wel kunt afsluiten.

Stalen deuren

Een stalen binnendeur met glas is een prachtig stijlelement voor uw woning of kantoor. Stalen deuren laten veel meer licht toe dan traditionele ‘dichte’ deuren.

Een deur met glas geeft open zicht door uw woning of kantoor, waardoor zichtlijnen ontstaan of versterken. Zwarte stalen deuren geven een ruimtelijk effect aan het interieur.

Offerte op maat

In vier eenvoudige stappen kunt u uw eigen stalen binnendeuren samenstellen. Vervolgens gaan wij aan de slag om een offerte op maat te maken.

Ontwerp zelf uw stalen deur
Stalen deuren

Soorten draaimechanismen

SCHARNIER SCHUIF TAATS

Laat u inspireren in onze showroom

Zwarte stalen deuren, stalen deuren met leer, een brons of goud coating… In onze prachtige showroom in Veenendaal ontdekt u de vele mogelijkheden van staal. Komt u inspiratie opdoen? Maak een afspraak voor onze showroom en ervaar hoe stalen binnendeuren de sfeer en ruimtelijkheid beïnvloeden.

Afspraak plannen

Partner van FritsJurgens


Wij zijn officieel partner van FritsJurgens. Daarom zijn onze taatsdeuren voorzien van het FritsJurgens draaimechanisme. Dit systeem is ontworpen om lang van te genieten: stijlvol, tijdloos en onderhoudsvrij.  Daarmee past FritsJurgens perfect bij ons en onze stalen deuren.

Fritsjurgens

Lees meer over FritsJurgens

Over de Rooy

Onze passie voor werken met staal begon in 1893 bij betovergrootvader Reijndert Dirk. Nu, circa 125 jaar later, ligt de liefde voor het stalen ambacht in handen van Marein de Rooy. Aan de basis van familiebedrijf De Rooy Metaaldesign ligt bezieling.

Het produceren van stalen binnendeuren is één van onze belangrijkste activiteiten. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u echt vakwerk garanderen.

Meer over De Rooy
SHOWROOM

Stalen binnendeuren met leer

Met stalen binnendeuren met leer geeft u de stalen deuren in woonkamer, kantoor of overige ruimte een extra finishing touch. Hierdoor beschikt u over een uniek stel deuren en een chique uitstraling.

Meer over stalen deuren met leer
Meld u aan voor de nieuwsbrief

We houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen van onze producten.

Stuur ons een whatsapp