Monteur van de mooiste stalen deuren

Werken als monteur bij De Rooy Steel Doors


Als monteur ga jij, samen met je collega’s, onze scharnier-, taats- en schuifdeuren monteren. Dit doe je bij zowel particulieren als bij bedrijven. Je komt daarbij in de mooiste huizen van Nederland. Je bent nauw betrokken bij de projecten en kunt trots zijn op de resultaten die jij neerzet.

“Ik werk al jaren met veel plezier bij De Rooy. Als monteur monteer ik voornamelijk deuren bij onze klanten. Ik ga na mijn werkdag altijd met een voldaan en trots gevoel naar huis. Ik kom in de mooiste huizen die alleen maar mooier zijn geworden door onze producten!” – Cees van Veldhuisen

Wil je trots zijn op je werk als je na je werkdag naar huis gaat? Dan zit je bij De Rooy goed. Onze producten zijn van kwaliteit en ook nog eens een echte eyecatcher. Aan iets moois werken, dat is wat wij elke dag met veel plezier doen. We zijn een hecht team dat gaat voor de hoogste kwaliteit. We werken met de nieuwste machines en systemen en de beste materialen. Daarnaast houden we de sfeer er goed in en daar proosten we elke vrijdag op met een gezellige borrel.

Solliciteer direct!

Ben jij onze toekomstige monteur? Vul hieronder het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je kunt ook bellen of appen naar 0318 57 32 31 of mailen naar info@derooysteeldoors.com.

Zo kan jouw dag eruit zien


 • Je start jouw dag in de werkplaats in Veenendaal, pakt een bak koffie en gaat samen met een collega op pad naar de eerste klant.
 • Je maakt een praatje met de klant en gaat aan de slag met het plaatsen van stalen taatsdeuren die in de werkplaats zijn voorbereid. Je plaatst de deuren zorgvuldig en op een nette manier.
 • Wanneer de stalen taatsdeuren staan en de klant volledig tevreden is, ruim je alles op en stap je weer in de bus.
 • Omdat je toch in de buurt bent, rijden jullie direct langs een andere klant voor een kleine serviceklus.
 • Samen rijd je terug naar Veenendaal. Het is vrijdagmiddag, dus sluiten jullie de dag met z’n allen af in onze gezellige kantine.

Solliciteer direct!

Solliciteren monteur

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Upload hier je sollicitatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Stuur ons een whatsapp