Vacature Constructiebankwerker/lasser

Vacature constructiebankwerker / lasser


Als constructiebankwerker/lasser werk je mee bij het maken van stalen deuren en trappen. Afwisselend werk waarbij je veel ervaring opdoet.

Weet jij van aanpakken en laat je een nette indruk achter op mensen? Denk je in oplossingen? Én ben jij ook gedreven? Dan ben jij wellicht degene die we zoeken! Enige ervaring in de metaal/bouw is een pré.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een hecht en gezellig familiebedrijf. Dit betekent dat je wordt betrokken in de ontwikkelingen die ons bedrijf doormaakt. We werken in een prachtig nieuw pand in Veenendaal, dus je komt in een stijlvolle en gloednieuwe locatie te werken. We vinden het belangrijk om gezamenlijk de week af te sluiten met een borrel. Bij ons mag je meedenken in de mogelijkheden en producten die wij produceren.

Solliciteer direct!

Ben jij onze toekomstige constructiebankwerker/lasser? Stuur dan je reactie naar arie@derooysteeldoors.com ter attentie van Arie Schouten of vul hieronder het formulier in. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact met ons op via 0318 57 32 31.

Solliciteer!


Over De Rooy Metaaldesign

Onze passie voor werken met staal begon in 1893 bij betovergrootvader Reijndert Dirk. Nu, circa 125 jaar later, ligt de liefde voor het stalen ambacht in handen van Marein de Rooy. Aan de basis van familiebedrijf De Rooy Metaaldesign ligt bezieling.

Wij ontwerpen en produceren al jaren op ambachtelijke wijze designproducten van staal. In de jaren ’80 begon dat met toegangspoorten en hekwerken. Later kwamen daar de trappen bij en sinds 2006 met name de stalen binnendeuren. De combinatie van vakmanschap en creativiteit wordt door architecten en particulieren op waarde geschat. 

Benieuwd naar je toekomstige collega’s? Maak alvast kennis met ons!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer direct!

Solliciteren constructiebankwerker/lasser

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
      Upload hier je sollicitatie.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Stuur ons een whatsapp