FritsJurgens taatsmechanisme

FritsJurgens taatsmechanisme

Voor onze taatsdeuren gebruiken we het draaimechanisme van FritsJurgens. FritsJurgens heeft maar één doel: het ontwerpen en produceren van de perfecte scharnier voor de perfecte deur – de taatsdeur. U wilt niet alleen de perfecte taatsdeur maar ook de perfecte beweging: moeiteloos en elegant, in één vloeiende beweging. Het systeem is duidelijk ontworpen om lang van te genieten: stijlvol, tijdloos en onderhoudsvrij.  Daarmee past FritsJurgens perfect bij ons en onze stalen deuren.

Flexibiliteit als uitgangspunt


Wanneer u kiest voor een taatssysteem van FritsJurgens, kiest u voor een systeem dat slechts enkele schroeven nodig heeft voor de montage van de taatsdeur. Doordat het draaimechanisme in de deur is geplaatst zijn er geen grote gaten in de vloer nodig. We plaatsen de deuren zonder dat we bouwkundige aanpassingen aan uw woning of kantoor hoeven te maken.

Perfecte samenwerking

“De Rooy levert kwaliteit en betrouwbaarheid die past bij de producten van FritsJurgens. Zowel de producten zelf als het proces er om heen ademen commitment en toewijding. Dat is fijn om mee samen te werken.”
– Arjan van der Wal, directeur FritsJurgens

Jaren betrouwbaar

Een FritsJurgens taatssysteem blijft generaties lang soepel openen. Tijdens testen is gebleken dat de deuren meer dan een miljoen keren gebruikt kunnen worden. Dat staat bij een gemiddeld gebruik gelijk aan 136 jaar. Door het gebruik van hoogwaardige materialen is het taatssysteem onderhoudsvrij. Eenmaal geplaatst hoeft u er niet meer naar om te kijken.

taatsmechanisme van FritsJurgens

Verborgen perfectie

Functies:

 • Draaien
 • Sluiten
 • Vastzetten

Specificaties:

 • Vastzetstand op 0°, 90° en -90°
 • Instelbare sluitdemping (soft close)
 • Zelfsluitend vanaf -125° en +125°
  (tenzij handmatig vastgezet op 90° of -90°)
 • Geen bouwkundige voorzieningen
 • Draagvermogen tot 500 kg
 • Onderhoudsvrij
 • Instelbare openingsdemping

SYSTEM M

1. Plafondplaat

Op het plafond monteren wij een RVS plafondplaat. De pen van de bovenspeun past perfect in het gat in de plafondplaat.

2. Bovenspeun

De bovenspeun verwerken wij in de bovenkant van de deur.

3. System M

De System M verwerken wij in de onderkant van de deur.

4. Vloerplaat

Op de vloer monteren wij een stijlvolle RVS vloerplaat. De pen van het System M valt moeiteloos in het gat van de vloerplaat.

Waarom het FritsJurgens System M?

Wij werken enkel met het FritsJurgens taatssysteem vanwege de vele voordelen. Zo zijn er géén bouwkundige voorzieningen in de vloer of het plafond nodig. Hierdoor is het toepasbaar in zowel bestaande als nieuwe situaties, zelfs wanneer u vloerverwarming heeft. Verder is het systeem eenvoudig én snel te monteren, waardoor u zo min mogelijk overlast ervaart. Tot slot is het systeem onderhoudsvrij.

Stuur ons een whatsapp