Stalen deur Lotus en Meditation, design door Osiris Hertman
Geplaatst op 22 juni 2023

Stalen deur Lotus en Meditation, design door Osiris Hertman

Vandaag presenteren we twee nieuwe modellen die de bijzondere collectie stalen deuren van Osiris Hertman aanvullen. In dit artikel onthullen we met trots model Lotus en model Meditation. Beide ontwerpen weerspiegelen Osiris’ unieke designfilosofie en aandacht voor kwaliteit en materialen.

Model Meditation – reflectie op stilte

Meditation is een model dat rust, stilte en bezinning uitstraalt. De inspiratie komt vanuit Japan en is een mooie combinatie tussen rond en vierkant. Osiris vertelt: “Een moment van rust is essentieel in ons hectische dagelijks leven. Model Meditation vertegenwoordigt dit moment van rust en biedt tegelijkertijd een transparante afscheiding in het woonhuis voor geur, temperatuur en geluid.” De lijnen van model Meditation zijn verfijnd en transparant, wat een afgebakende ruimte creëert, zonder af te doen aan de openheid. “De transparante lijnen van Meditation zorgen ervoor dat de ruimte zowel visueel als fysiek begrensd is. Het creëert een perfecte harmonie tussen afscheiding en verbinding, wat essentieel is in moderne woningen.”

Model Lotus – natuur en rust

Osiris’ derde nieuwe ontwerp, model Lotus, ontleent zijn inspiratie aan de schoonheid van de natuur. “Net zoals je even stilstaat bij de ontluikende bloemen van een lotus, zo is het belangrijk dat je stilstaat bij de schoonheid van je woning. Een goed interieur is als de natuur”. Model Lotus benadrukt het belang van het juiste materiaalgebruik, net als het Rituals model. “De diepte en intelligentie van dit model wordt gevonden in het materiaal. Het is ingetogen, perfect te combineren met zacht behang, en voegt een zekere sereniteit toe aan de ruimte.”

Bekijk model Lotus en Meditation in de showroom

Bent u benieuwd naar deze schitterende nieuwe modellen stalen deuren? Kom langs bij ons in de showroom in Veenendaal en maak kennis met model Rituals, Lotus en Meditation.

Stuur ons een whatsapp