Stalen deuren in bijzonder gerenoveerd schoolgebouw

We vinden het fijn om te horen dat onze klanten enthousiast zijn over onze stalen deuren. Eén van deze tevreden klanten is Bianca. Zij woont samen met haar man en kinderen in een gerenoveerd schoolgebouw. Lees hier wat het gezin inspireerde en hoe Bianca de samenwerking met De Rooy Metaaldesign heeft ervaren.

Geplaatst op 10 februari 2020

Stalen deuren in bijzonder schoolgebouw

We vinden het fijn om te horen dat onze klanten enthousiast zijn over onze stalen deuren. Eén van deze tevreden klanten is Bianca. Zij woont samen met haar man en kinderen in een gerenoveerd schoolgebouw. Lees hier wat het gezin inspireerde en hoe Bianca de samenwerking met De Rooy Metaaldesign heeft ervaren.

Er zijn maar weinig mensen die kunnen zeggen dat ze in een gerenoveerd schoolgebouw wonen. Voor Bianca, haar man en twee kinderen is dit werkelijkheid. Dit schoolgebouw, voorzien van de karakteristieke rode bakstenen, bood ooit ruimte voor honderden schoolkinderen. Inmiddels is het schoolgebouw een ruim en modern familiehuis.

Puur geluk

Bianca en haar gezin hebben een internationaal leven. Ze hebben in veel verschillende landen gewoond en daardoor ook in meerdere huizen. Bianca: ‘Thuiskomen in dit huis is puur geluk. We hebben hier écht onze eigen stempel op kunnen drukken’. Het gezin is een aantal jaar geleden begonnen met de renovatie: ‘We hebben het exterieur teruggebracht naar de oude staat. Het interieur is juist modern, wat een mooi contrast geeft. De houten balken geven wel een vintage gevoel. Wat dat betreft is het een mooie mix geworden’.

Van alle gemakken voorzien

Over elk detail is nagedacht: van de spotjes bij de trap tot de prachtige, luxe wand. Tegelijkertijd biedt de woning ook veel ontspanning, door de gezellige pooltafel en het voetbalveld in de achtertuin. ‘Mijn man heeft zich tijdens de renovatie vooral bezig gehouden met het technische aspect van de woning’, vertelt Bianca. ‘Ik heb mij bezig gehouden met het interieur. Dit doe ik nog steeds erg graag naast het fotograferen en plaatsen van foto’s van ons unieke pand. Ook liggen er plannen om hier in de toekomst wat mee te gaan doen.’

Stalen deuren van De Rooy

‘We houden van een industriële look in ons huis. Omdat we een deur zochten voor de hal met doorkijk naar de achterpui, kwamen we al snel bij een stalen deur uit. Dit zorgt voor een mooie doorkijk, maar sluit beide ruimtes wel van elkaar af. Meerdere mensen in onze omgeving, waaronder onze aannemer, noemde al snel De Rooy Metaaldesign als partner. We hadden via via al veel goeds gehoord over De Rooy. Omdat we uit de omgeving komen, brachten we een bezoek aan de showroom. Hier hebben we de verschillende opties bekeken. We zagen meteen het vakmanschap van dit bedrijf. Omdat we wisten wat we wel en niet wilden, maakten we al snel een keuze. We hebben niet meer gekeken bij andere bedrijven: met een goed gevoel verlieten we de showroom’.

Vakmanschap, precisie en kwaliteit

‘De keuze voor stalen deuren van De Rooy was geen moeilijke keuze. Het showroombezoek bevestigde wat ons al verteld werd. Dit bedrijf richt zich op vakmanschap, precisie en kwaliteit en dit zijn kenmerken die voor ons belangrijk zijn. Deze hebben zij in de showroom duidelijk aan ons laten zien en voelen. Het contact met De Rooy verliep heel soepel en ook bij de kennismaking werden wij vriendelijk ontvangen. Ze stonden voor alle vragen open en bijna alles was mogelijk. Al met al een prettige ervaring en zeker aan te raden bij anderen.’

Een speels effect

Na een aantal jaar is het gezin nog steeds erg tevreden over de deuren. ‘Elke dag komen we door de mooie stalen deuren naar binnen. Ze sluiten perfect aan bij de rest van de woning. Omdat de deuren naar twee kanten gedraaid kunnen worden, geeft het ook een speels effect aan het geheel. In de zomer staan ze vaak open en in de winter zorgen ze voor een mooie afsluiting tussen de twee ruimtes’, aldus Bianca.

De deuren in The School House

Bianca en haar man hebben gekozen voor dubbele taatsdeuren met een Dudok vlakverdeling, het DRM-P10 profiel en de DRM-G3 handgreep (hoekgreep). Bent u benieuwd naar deze prachtige gerenoveerde woning? Volg Bianca dan op Instagram via theschoolhousehome of via http://www.theschoolhouse.nl.

Stuur ons een whatsapp