Uitbreiding en innovatie: we verhuizen naar Veenendaal!
Geplaatst op 25 juli 2019

Uitbreiding en innovatie: we verhuizen naar Veenendaal!

We hebben wat om naar uit te kijken! In 2020 verhuizen we naar een groter pand aan de snelweg in Veenendaal, op Bedrijventerrein de Batterijen. Naast de A12 wordt binnenkort gebouwd aan ons nieuwe en inspirerende pand. We krijgen meer ruimte voor onze groeiende productie én we gaan een Experience Center opzetten. Daar zijn we enorm trots op!

Nieuw pand, ruimte voor innovatie

Ons nieuwe pand in Veenendaal is een flink stuk groter dan ons huidige pand in Ederveen. Hierdoor hebben we niet alleen ruimte voor meer productie, maar ook voor innovatie. Zo komt er een prachtig Experience Center. In ons Experience Center kunnen architecten en klanten langskomen om de stalen deuren écht te voelen, proberen en te bekijken. In dit Experience Center komen al onze soorten stalen deuren te staan. Ook komt er een doorkijk naar de werkplaats, zodat iedereen letterlijk kan zien hoe onze vakmensen de deuren produceren. Vakmanschap en creativiteit, dat gaat bij ons hand in hand.

Bekijk hieronder alvast een impressie van ons nieuwe pand!

Update april 2020

De afgelopen weken is er weer veel werk verzet bij de bouw van ons nieuwe bedrijfspand in Veenendaal. Het is bijzonder om te zien hoe de plannen tot uiting komen. De buitenkant gaat steeds meer richting het eindresultaat!

Stuur ons een whatsapp