Kom onze stalen deuren ervaren in onze showroom

Met de introductie van onze nieuwe showroomplanner, maakt u nog eenvoudiger een afspraak in onze showroom. Mogen we u binnenkort ook verwelkomen?

Geplaatst op 25 oktober 2018

Kom onze stalen deuren ervaren in onze showroom

Verschillende deurgrepen, profielen, vlakverdelingen en mechanismen. Wanneer u kies voor stalen deuren, kunt u variëren in afwerking en details. Iedere stalen deur heeft zo zijn eigen look & feel. Daarom nodigen wij u van harte uit in onze showroom om onze stalen deuren zelf te komen ervaren. En met de introductie van onze nieuwe showroomplanner, maakt u nog eenvoudiger een afspraak in onze showroom. Mogen we u binnenkort ook verwelkomen?

Kies zelf wanneer u langs komt

Via onze showroomplanner kunt u zelf bepalen op welke dag en welk tijdstip u langs komt. Omdat we het belangrijk vinden dat u voldoende tijd heeft om alles te bekijken en al uw vragen te stellen, reserveren we voor iedere afspraak een uur. Dit betekent dat u op maandag tot en met vrijdag op acht verschillende tijdstippen een afspraak kan maken. Op zaterdag heeft u de keuze uit vier tijdstippen.

U kunt een afspraak maken voor de eerstvolgende drie weken. Wilt u toch een afspraak maken voor later in het jaar? Dan maken we graag telefonisch een afspraak via 0318 573231.

Voel, probeer en bekijk de diverse mogelijkheden

In onze showroom kunt u diverse stalen binnendeuren voelen, proberen en bekijken. U ontdekt onze stalen taatsdeuren, stalen scharnierdeuren én stalen schuifdeuren. Ook ons nieuwste product, de stalen deuren met leer, zijn in onze showroom te bewonderen. We adviseren u graag over het perfecte deurbeslag, de mogelijkheden in deurprofiel en de verschillende coatings.

Wanneer komt u langs?

Wilt u zelf de bijzondere eigenschappen van onze stalen deuren ervaren? Maak dan een afspraak via onze showroomplanner.

Stuur ons een whatsapp