Moderne deuren

Moderne deuren

Voel het industriële tijdperk om u heen met onze moderne deuren. De kleine ruitjes die doen denken aan de Nieuwe Zakelijkheid, misschien proeft u zelfs een beetje Bauhaus. Strak design zonder overbodige franjes dankzij het gebruik van glas en staal.

Bauhaus invloeden


Bauhaus symboliseert alle moderne ontwikkelingen in architectuur, kunst en design. Deze moderne school, opgericht in 1919, wilde terug naar het ambacht. Ze droomden terug naar de middeleeuwen, waar kunstenaars en ambachtslieden hand in hand werkten. Met deze ideeën zijn de idealisten van Bauhaus een legende geworden die nog steeds overal sporen nalaten. Ook in onze moderne deuren.

Creatieve vlakverdeling

U kunt de vlakverdeling van de deuren zelf bepalen. Verdeel de deur in kleine ruitjes of grote vlakken en kies zelf de stijl die u voor ogen heeft. Veel kleine vlakken geeft het industriële gevoel, wat doet denken aan de architectuur van Rietveld. Met zo’n moderne deur krijgt uw woning of kantoor een eigentijds karakter.

Ontwerp zelf uw stalen deuren

Taatsdeuren zonder kozijnen

Een taatsdeur wordt ook wel pivotdeur genoemd. Deze kozijnloze deur draait om een verticale as die zich op kleine afstand over de breedte van de deur bevindt. Wanneer een vloerpot of vloerveer wordt gebruikt als onderste draaipunt, kan deze zo worden afgesteld dat de deur automatisch sluit na gebruik. Het voordeel hiervan is dat er geen zware stijlen nodig zijn om de deur aan af te hangen. Bekijk voorbeelden van ons werk en laat u inspireren.

inspiratie opdoen
Stuur ons een whatsapp