Klassieke deuren

Klassieke deuren

Waan u terug in de tijd met onze klassieke deuren. Deze deuren kenmerken zich door traditionele lijnen en authentieke uitstraling. Uw klassieke interieur is niet af zonder passende stalen deuren, want de deur is het eerste waar iemand mee in aanraking komt als ze uw ruimte betreden. Een klassieke deur van staal en glas is dé eyecatcher van uw woning.

Klassieke handgreep

Met een klassieke handgreep heeft u een deur die past bij uw klassieke interieur. Laat uw deur bijvoorbeeld sieren door een handgreep van mat nikkel met ebbenhout. Dit geeft uw interieur een klassiek, maar eigentijds karakter. We kunnen echter ook handgrepen voor u op maat maken.

Meestal zijn onze stalen deuren gemaakt met doorzichtig veiligheidsglas. Dit wordt gemaakt van twee 3mm ruiten met daartussen een doorzichtig folie. Hierdoor wordt voorkomen dat het glas, bij eventueel breken, in scherven uiteen valt. Wenst u meer privacy dan kunt u kiezen voor een ondoorzichtige folie. Doordat deze folie zich tussen de ruiten bevindt blijft het eenvoudig schoon te maken.

Bent u op zoek naar een klassieke, maar eigentijdse deur? Kijk dan eens bij voorbeelden van ons werk.

Diversiteit

Uw klassieke deuren kunnen we op een aantal manieren bevestigen. Bijvoorbeeld als stalen schuifdeur met glas. Net zoals vroeger de voorkamer van de achterkamer gescheiden werd met een schuifdeur. Misschien kunt u het zich nog herinneren van bij uw ouders of schoonouders thuis. Of u laat de deuren bevestigen als taatsdeuren, beter bekend als klapdeuren of saloondeuren.

Ontwerp zelf uw stalen deuren
Stuur ons een whatsapp