Jaren 30 deuren

Jaren 30 deuren

De vlakverdeling van onze stalen binnendeuren doet denken aan architectuur uit de jaren 30. Vanaf die tijd speelt De Stijl een centrale rol in de hervorming van kunst, wat ook grote invloed had op de architectuur van die tijd. Deze hervorming bestond voornamelijk uit een zo eenvoudig mogelijke vormgeving en het gebruik van rechte hoeken. Klikt u hier om een voorbeeld van deze jaren 30 deuren te zien.

De Nieuwe Zakelijkheid


Ook de Nieuwe Zakelijkheid is zichtbaar in onze jaren 30 deuren. Deze stijl heeft zo’n grote invloed gehad op industrieel ontwerp dat we veel invloeden daarvan nu als normaal beschouwen, zoals stalen meubels en hoogbouw met veel glaswerk aan de buitenkant.

Onze jaren 30 deuren bestaan uit rechthoekige vlakken staal, met daarbinnen veel glaswerk. Deze stijlen geven de deuren een modern industrieel karakter.

Eigentijdse technieken


Met onze stalen deuren bieden we u het ranke en tijdloze design van de jaren 30. We gebruiken bij het maken echter de nieuwste materialen en technieken. We poedercoaten het staal nu in plaats van dat we het schilderen. De stalen profielen worden eerst in de primer gezet voordat ze een harde beschermlaag krijgen. In plaats van stopverf gebruiken we nu kleinere stalen profielen om het glas te zetten.

Ontwerp zelf uw stalen deuren
Stuur ons een whatsapp