Exclusieve deuren

Exclusieve deuren

Bent u op zoek naar exclusieve deuren voor uw woning? Onze deuren kenmerken zich door hun strakke vormgeving en minimalistische invloeden. Door de gelijke vlakverdeling en het gebruik van staal met glas komt dit specifieke karakter prominent naar voren. Velen denken bij onze stalen deuren aan ontwerpen van architecten als Dudok en Rietveld, hervormers in de architectuur.

Op maat gemaakt


U heeft keuze uit diverse vakverdelingen voor uw deur. Het aantal vakken dat we mogelijk kunnen maken is vrijwel onbeperkt. Specifieke wensen als ongelijke vakken of schuine vakken zijn ook mogelijk. Op basis van de wensen voor uw woning of kantoor bespreken we de mogelijkheden om exclusieve deuren voor u op maat te maken.

U kunt kiezen uit verschillende handgrepen, maar kunnen we ook deurbeslag voor u op maat maken. Zo krijgt uw deur een unieke uitstraling die volledig bij uw interieur aansluit. Alleen creativiteit en budget bepalen de grenzen van uw exclusieve deuren.

Unieke stijl


Invloeden vanuit de Nieuwe Zakelijkheid vallen op en het ontwerp bevat ook elementen van De Stijl. Door de vlakverdeling en het gebruik van staal met glas komt het industriële karakter van begin 1900 naar voren. In die tijd vond er een hervorming plaats in de kunst, wat ook grote invloed had op de architectuur. Deze hervorming bestond voornamelijk uit een zo eenvoudig mogelijke vormgeving en het gebruik van rechte hoeken wat u sterk terug ziet in onze exclusieve stalen deuren.

Kijk voor foto’s van onze deuren maar eens bij voorbeelden van ons werk.

inspiratie opdoen
Stuur ons een whatsapp