Stalen deur in buitenkamer in Ederveen

Stalen deur in buitenkamer in Ederveen

In een riante achtertuin in Ederveen mochten wij een wand met stalen deuren plaatsen in een klassiek gebouwde buitenkamer. In totaal hebben we twee paar dubbele deuren en één enkele deur in de glazen wand verwerkt. Het eindresultaat mag er zijn. De klassieke en bewerkelijke uitstraling van het buitenverblijf is in perfecte harmonie met de strakke lijnen van onze stalen deuren.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Dudok – 4 vlaks
  • Draaimechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G1
  • Kleur: RAL 9005 – mat
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Dudok

Genieten van stijlvolle technologie


In de zomer is het heerlijk genieten van de lange warme zomeravonden. De frisse wind heeft ruimte om door te waaien vanwege de openslaande dubbele deuren. In de winter is het ook comfortabel vertoeven in combinatie met een sfeervolle houtkachel. Vanwege de ruime vlakverdeling in de glazen wand blijft het zicht naar buiten optimaal en is buiten leven nog nooit zo comfortabel geweest. Combineer deze sfeervolle ambiance met de verfijnde technologie van het FritsJurgens taatssysteem en de verborgen handgrepen en het perfecte plaatje is af.

Specifieke kenmerken stalen deuren


De stalen deuren en kozijnen in het tuinhuis zijn gemaakt met het S5010 profiel. De zwart matte poedercoating bestaat uit de kleur RAL 9005 en de verborgen handgrepen zijn van het ST30 type. Voor meer informatie of persoonlijk advies, neemt u contact met ons op of vraagt u een op maat gemaakte offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN Bekijk model Dudok

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp