Vacature Eindverantwoordelijke afmontage/magazijnbeheerder

Vacature Eindverantwoordelijke afmontage/magazijnbeheerder


Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zie je geen detail over het hoofd? Dan zijn wij op zoek naar jou! De Rooy Metaaldesign is per direct op zoek naar een Eindverantwoordelijke afmontage/magazijnbeheerder!

Wat ga je doen?

Als Eindverantwoordelijke afmontage/magazijnbeheerder ben je als eerste verantwoordelijk voor de afmontage van onze stalen deuren. Wanneer de deuren klaar zijn, controleer jij zeer kritisch of deze  aan al onze kwaliteitseisen voldoen. Is het 100% de kwaliteit die wij voor ogen hebben? Dan plaats je het glas in de deuren en zet je alles netjes klaar zodat de monteurs het mee kunnen nemen naar de klant. Een belangrijke klus, want jij zorgt ervoor dat alleen het beste van het beste naar onze klanten gaat. En helemaal compleet, zodat onze monteurs niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Daarnaast houd je het magazijn bij door de voorraad regelmatig te controleren en alles netjes te houden.

Wie ben jij?

Je bent nauwkeurig, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en denkt in oplossingen. Je weet van aanpakken en kunt goed zelfstandig werken. Je bent communicatief vaardig. Heb je affiniteit met de metaalindustrie of wil je hier graag meer over leren, dan is dat een pré.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een hecht en gezellig familiebedrijf. Dit betekent dat je wordt betrokken in de ontwikkelingen die ons bedrijf doormaakt. Daarnaast vinden we de werksfeer heel belangrijk en sluiten we altijd de week af met een gezellige borrel. We bieden een goed salaris conform de Metaalunie CAO.

Chris van Dijk:

“De Rooy Metaaldesign is altijd in ontwikkeling en iedereen mag meedenken in de mogelijkheden en producten die geproduceerd worden. Dat vind ik heel leuk. We hebben een leuke band met elkaar en hebben veel plezier in ons werk.”

We werken in een prachtig nieuw pand in Veenendaal, dus je komt in een gloednieuwe locatie te werken. We werken met de nieuwste machines en alleen met de beste materialen.


Solliciteer direct!

Ben jij onze toekomstige Eindverantwoordelijke afmontage/magazijnbeheerder? Vul hieronder het formulier in of stuur je reactie naar info@derooysteeldoors.com ter attentie van Herriët Willemsen. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact met ons op via 0318 57 32 31.

Over De Rooy Metaaldesign

Onze passie voor werken met staal begon in 1893 bij betovergrootvader Reijndert Dirk. Nu, circa 125 jaar later, ligt de liefde voor het stalen ambacht in handen van Marein de Rooy. Aan de basis van familiebedrijf De Rooy Metaaldesign ligt bezieling.

Wij ontwerpen en produceren al jaren op ambachtelijke wijze designproducten van staal. In de jaren ’80 begon dat met toegangspoorten en hekwerken. Later kwamen daar de trappen bij en sinds 2006 met name de stalen binnendeuren. De combinatie van vakmanschap en creativiteit wordt door architecten en particulieren op waarde geschat. 

Benieuwd naar je toekomstige collega’s? Maak alvast kennis met ons!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer direct!

Solliciteren Eindverantwoordelijke afmontage/magazijnbeheerder

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
      Upload hier je sollicitatie.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Stuur ons een whatsapp