Vacatures De Rooy

Vacatures


Wil je trots zijn op je werk als je na je werkdag naar huis gaat? Dan zit je bij De Rooy goed. Onze producten zijn van kwaliteit en ook nog eens een echte eyecatcher. Omdat wij aan het groeien zijn, kunnen we niet wachten om nieuwe collega’s te verwelkomen! We hebben momenteel vacatures openstaan:

Monteur

Constructiebankwerker/lasser

Werkplek BBL constructiebankwerker/lasser niveau 2 of 3

Mogen wij jou binnenkort verwelkomen in ons team?

Werken bij De Rooy


Aan iets moois werken, dat is wat wij elke dag met veel plezier doen. We zijn een klein, hecht team dat gaat voor de hoogste kwaliteit. We werken met de nieuwste machines en systemen en de beste materialen. Daarnaast houden we de sfeer er goed in en daar proosten we elke vrijdag op met een gezellige borrel.

 

Cees van Veldhuisen

“Ik werk al jaren met veel plezier bij De Rooy. Als monteur monteer ik voornamelijk deuren bij onze klanten. Ik ga na mijn werkdag altijd met een voldaan en trots gevoel naar huis. Ik kom in de mooiste huizen die alleen maar mooier zijn geworden door onze producten!”

Chris van Dijk

“De Rooy Metaaldesign is altijd in ontwikkeling en iedereen mag meedenken in de mogelijkheden en producten die geproduceerd worden. Dat vind ik heel leuk. We hebben een leuke band met elkaar en hebben veel plezier in ons werk.”

Solliciteren?

Interesse? Vul onderstaand sollicitatieformulier in of bel met Arie Schouten via telefoonnummer 0318 57 32 31.

Solliciteren!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
      Upload hier je sollicitatie.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    ONZE PROJECTEN
    Stuur ons een whatsapp