Veelgestelde vragen over Eigenschappen stalen deuren

Categorieën

Wat is het verschil tussen de drie profielen?

U kunt bij onze stalen deuren kiezen uit drie verschillende profielen. Onder profielen verstaan wij de vorm en de dikte van het stalen frame van de deuren. Elk profiel heeft zo zijn eigen uitstraling. Samen met het kiezen van de juiste handgrepen en de gewenste vlakverdeling geeft het profiel de finishing touch aan uw stalen deur.

Wat is het verschil tussen gewoon en melkglas?

Ons glas is altijd veiligheidsglas. Dit glas bestaat uit twee glasbladen met daartussen een klevende kunststoffolie. Deze folie is standaard doorzichtig, maar kan eventueel ook vervangen worden door een ondoorzichtige laag. Het glas met ondoorzichtige laag heet melkglas.

Welke type deuren hebben jullie?

Stalen deuren zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar. U kunt bij ons kiezen uit enkele deuren, dubbele deuren, vast panelen en deuren met zijpanelen. Daarnaast bieden wij diverse mechanismen: een schuifdeur, taatsdeur of scharnierdeur.

Hoe werkt een taatsdeur?

Een taatsmechanisme is bevestigd aan de bovenzijde en de onderzijde van de deur. De deur draait om een as: hierdoor kan de deur naar beide zijden openen. Voor een taatsdeur is geen kozijn nodig. Wij werken met het mechanisme van FritsJurgens. Dit systeem is van zeer hoge kwaliteit en heeft de bijzondere eigenschap dat er geen sparing in de vloer nodig is.

Hoe werkt een scharnierdeur?

Een scharnierdeur opent naar één zijde van de deur en is aan de zijkant aan het kozijn bevestigd. Onze scharnieren zijn gelagerd en uitgevoerd in RVS en kunnen in de kleur van de deur geleverd worden. Een scharnierdeur sluit in het stalen kozijn.

scharnierdeur

Stuur ons een whatsapp